Pénzcentrum

A nyár forró kölcsön ajánlatai, amit nem csak nyaralásra költhetünk

A kölcsön igénylése sokak számára újdonság még, hiszen sokaknak eddig nem volt szükségük a kölcsönre. A személyi kölcsönök általában többféle célra is igénybe vehetők, nem csak a nyaralások finanszírozására. Sokaknak a nyári időszak jelenti a lakásfelújítást, hiszen nem kell munkába menni és akad szabadidő bőven arra, hogy a lakást egy kicsit helyre pofozzuk.

A kölcsön kiválasztásában az internet is segítséget nyújt

A bankkalkulator.hu oldalon számtalan kölcsönt megtalálunk, amely többféle célra is igénybe vehető. Az oldalon egy korrekt kereső is segíti az ügyfeleket abban, hogy tényleg az igényeknek megfelelő ajánlatra tudjanak lecsapni. Mivel az oldalt sűrűn frissítik, így a legújabb akciókat is meg lehet tekinteni. Érdemes már reggel megnézni, hogy érkezett-e új ajánlat.

kölcsön ajánlatok nyáron
kölcsön ajánlatok nyáron

A kölcsön fülre rákattintva máris kiválaszthatjuk, hogy kezes és fedezet nélkül milyen megoldásokban gondolkodhatunk. Minden esetben érdemes a THM-ból kiindulni, hiszen ez a teljes hiteldíj mutató. A kis összegű kölcsönöknél a Sperbank ajánlata tűnik most a legkedvezőbbnek, hiszen 11,24% a THM.

A hitelt nagyon gyors elbírálással akár 2 napon belül is folyósíthatják, de ennek feltétele, hogy minden fontosabb dokumentumot időben csatoljunk. Nettó 68 000 forintos jövedelemtől fix 9,89%-os kamattal lehet miénk a kölcsön. Érdemes minél előbb lecsapni rá, hiszen igen kedvezőnek tűnik. A személyi kölcsön teljesen szabadon felhasználható, így azt vagy nyaralásra fordíthatjuk, vagy a lakásunk felújítására, de esetleg a téli gumit is meg tudjuk belőle vásárolni. Érdemes alaposan átgondolni, hogy mi az, amire most a családnak a legnagyobb szüksége van.

Az is elképzelhető, hogy sokan, főleg az idősebb korosztály a fogorvosra költi inkább a pénzt, hiszen azt is elég nehéz éves szinten összespórolni. A konstrukciót 300 000 – 1 000 000 Ft felvételére dolgozták ki, így biztosak lehetünk abban, hogy akár egy minőségi fogsort is készíttethetünk a nyáron a fogorvosunkkal.

A szabad felhasználású kölcsönök közül a Budapest Bank ajánlata is igen kedvezőnek tűnik

A Budapest Bank ezen a nyáron egy 7,9% THM mellett elérhető hitellel hódít a piacon. A kedvező THM mellé azonban néhány feltételnek is teljesülnie kell. Minimum 250 000 Ft havi rendszeres jóváírással kell rendelkeznünk és bankszámlát a Budapest Banknál kell vezetnünk. Bankkártyás vásárlásnak is teljesülnie kell minimum 30 000 Ft értékben havi szinten.

A kedvező kölcsönt csoportos beszedési megbízással vagy állandó átutalási megbízással tudjuk a bank felé törleszteni minden hónapban. A futamidőt 6-84 hónapig választhatjuk ki és természetesen ingatlan fedezet nélkül is igényelhetjük. Maximálisan 6 000 000 Ft igényelhető ennél a konstrukciónál, amely már tényleg lehetővé teszi egy komplett lakásfelújítás elvégzését a nyári szünet ideje alatt.

Kedvező konstrukció az autóvásárlás előtt állóknak

Természetesen a személyi kölcsönök számtalan célra fordíthatók, de a CIB Bank egy kimondottan autóvásárlásra is felhasználható konstrukciót kínál. A hitelt a teljes futamidő alatt végig fix kamattal lehet visszafizetni, ami igazán fontos azoknak, akik szeretnek előre tervezni.

A hitelhez minimum havi 100 000 Ft jóváírást kell igazolni, amely a CIB Banknál megnyitott folyószámlára érkezik. 84 hónapon keresztül, havi 18 285 Forint visszafizetése mellett akár 1 millió forint kölcsönt is igényelhetünk. Ekkora összeggel már egy jobb minőségű használt autót is megvásárolhatunk.

Szóljon hozzá!