Sztár fogyókúra

A Színésznő Nem Képes Visszahízni

Mila Kunis

Mila Kunis ukrán származású színésznő egyre nagyon sikereket ér el Hollywoodban. A színésznő már gyerekkora óta szerepel reklámokban és kisebb filmszerepekben is láthattuk. Azóta játszott már Angelina Jolie fiatalkori énjét, Kirsten Dunst, Ben Affleck és Denzel Washington mellett is megjelent már a mozivásznon. Sokan ismerhetik a Family Guy egyik szinkronhangjaként is.

2010-ben viszont lehetőséget kapott, hogy a Fekete hattyú című filmben balerinát játsszon Natalie Portman mellett, ehhez azonban kb. 9 kilótól kellett megszabadulnia. Mila ezt nagyon szívesen megtette, hiszen ez a szerep volt minden álma. A fáradozás pedig megért egy Golden Globe jelölést a legjobb női mellékszereplő kategóriában.

A hátránya csupán az lett, hogy bár már rég nem dolgozik a filmen, Mila még mindig balerinaalkatú és nem úgy néz ki, mintha egy dekát is hajlandó lenne visszaszedni. Nem tudni ennek mi lehet az oka, de egyesek lelki eredetre gyanakodnak.

A találgatások szerint a színésznő azon gyötrődik, hogy a Friend with Benefits című film forgatása közben talán túl közel kerültek egymáshoz Justin Tmberlake-kel, aki ezek után szakított barátnőjével.

A soványság okát persze csak találgatják, de az  biztos, hiába közölte a színésznő, hogy bármikor bevállalna még egy fogyást egy filmszerepért; már nem lesz miből…

Szóljon hozzá!