Sztár fogyókúra

Adriana Lima Családjával Pancsol a Nyáron

Adriana Lima BikinibenLegutóbb Miami partjainál látták férjével és gyermekével a habokban.
Férjével Marko Jaric-kal és kislányukkal Valentinával jelent meg a tengernél egy valamit alig takaró falatnyi leopárdmintás bikiniben a szupermodell.

Természetes szépségével uralta a partot

A 30 éves Adriana Lima gyermeke megszületése után is olyan gyönyörű, akár tíz évvel ezelőtt. A Miami partjainál élvezett nyaraláson bizony ő uralta a partot, mert bárki is lófrált arrafelé, az mind megnézte magának Adriana tökéletes vonalait, amit mellesleg nem is próbálkozott rejtegetni. A természetes szépségű Adriana egyébként nem is viselt semmilyen mű dolgot. A pancsolásra smink és mindenféle frizura nélkül indult, de hiszen nincs is rá szüksége. A család élvezte a nyaralást, 21 hónapos kislányukkal sokszor merültek a habokba, majd jöttek fel újból. A Brazíliai születésű modell egyébként 2009-ben adott életet kislányának, de most semmi jelét nem látni annak, hogy valaha is hordott volna magán akár egy deka súlyfelesleget is.

Család és munka

Adriana férje egy szerb kosárlabdázó, aki játszott már a  Minnesota Timberwolvesban és a Memphis Grizzliknél is. A pár a Wyomming-i Jakson Hole-ban egy privát szertartás keretében kelt egybe a 2009-es Valentin napon. Lányuk Valentina Lima Jaric ugyanabban az évben november 15-én született.
A Forbes Magazin listáján Adriana pillanatnyilag a negyedik leggazdagabb szupermodellje a maga 8 millió dollára becsült fizetésével. Az elmúlt hetekben a fehérnemű modell igen el volt havazva, hiszen eleget kellett tennie a kötelességeinek az Egyesült Államok és Kanada-szerte. A Victoria’ Secret üzleteiben rajongókkal találkozott, akiknek tanácsokat adott a nyári megjelenéssel, bikini és fehérnemű divattal kapcsolatban. Nem csoda, hogy most családjának szenteli az időt és igyekszik nyaralásukat a lehető legjobba kiélvezni.

Szóljon hozzá!