Divat és Szépségápolás

Nők Ajándéka – Alakformáló Fehérneműk

Alakformáló fehérneműA nők nagy százaléka elégedetlen külsejével. Túl kicsi a mellem, túl nagy a fenekem, nagy a hasam, széles a csípőm és efféle panaszáradatokat lehet hallani a hölgyektől. Ezekre megoldás lehet a fogyókúra, a zsírleszívás, az alakformáló csodaszerek vagy egy egyszerű alakformáló fehérnemű is.

Manapság már igenis lehetséges, hogy a láthatatlan ruhadarabok karcsúsítják viselőjüket. Persze ezek nem tudnak jelentős túlsúlyt eltüntetni, de kisebb szépséghibákkal még könnyedén elbánnak. Ha hasunkat szeretnénk lelaposítani, hogy csinosabbnak tűnjünk estélyi ruhánkban egyszerűen egy magasderekű alsóneműt kell a ruha alá csempészni, ha pedig nagyobb kebleket szeretnénk egy szivacsos melltartóval javíthatunk a képen.

Átmeneti megoldás

Természetesen az ilyen megoldások csak karcsúnak láttatnak minket, de nem tesznek valóban azzá. Mindenesetre fontos megjelenésekre, eseményekre jól jön, ha van egykét ilyen a tarsolyban! Bár a nők általában ilyen apropóból vásárolják meg később aztán a mindennapokban is hordják a fehérneműt. Azonban azt mindenki tartsa szem előtt, hogy az első randi nem tart örökké, előbb utóbb kiderül a turpisság! Viszont nagyon jó motivációs eszköz, hiszen ha sokszor látjuk magunkat olyan vékonynak amilyenek vagyunk, könnyebben elérhetjük álomsúlyunkat!

A fehérnemű vásárlás egyre nagyobb részét teszi ki alakformáló bugyik, nadrágok, kombinék, body-k, trikók vásárlása, ami érthető hiszen valóban olcsóbb mint a plasztika és nem olyan fárasztó, mint az alakformáló edzés, bár  ez utóbbi a fehérneművel kombinálva lenne a legütősebb páros!

Szóljon hozzá!