Sztár fogyókúra

Bridget Jones Vékony Kiadásban

Rene ZellwegerReneé Zellweger az értesülések szerint harmadszor is bevállalta, hogy a szeszélyes Bridget bőrébe bújjon. A színésznő eddig nem szívesen bólintott rá a szerepre, most azonban kiderült, a harmadik részre nem kell felhizlalnia magát.

Az első két rész forgatása előtt Reneé rá volt kényszerítve a hízásra, az egyébként csinos színésznőnek muszáj volt mindent, mindig falnia, hogy úgy nézzen ki, ahogy a főszereplő karakterét elképzelték.

A színésznő azonban azóta egészséges életmód és vékony-mániás lett, tehát a harmadik filmnél már nem vállalta volna az előzetes nagy zabálást. Sok nő valószínűleg szívesen vetette volna alá magát harmadszor is a hízókúrára a helyében, hiszen ez esetben a gázsi nem kevés.

Reneé-nek szerencséjére nem kell a harmadik film előtt is végigélnie ezt a „tortúrát”, mert a filmrendezők úgy döntöttek, ezúttal Bridget új oldalát szeretnék megmutatni a filmvásznon. Érdekes, hogy a címszereplőt szingliként láttatták ducinak és a harmadik részben már vékony csinos feleségként jelenik meg, holott a való életben ez pont fordítva van.

Felmerül a kérdés, vajon hogyan lesz Bridget Jones valóban a megszokott Bridget, ha minden eddig fontos tulajdonságát elveszítette? Nem lesz sem már duci, sem szingli viszont anya és feleség igen…

Szóljon hozzá!