Online

Citromail belépés lépésről lépésre

A Citromail belépés nem olyan bonyolult, mint gondolnánk, csupán egy gyors regisztráció kell hozzá és már is kedvünkre levelezhetünk Magyarország egyik legnagyobb levelezőjével. A Citromail.hu Magyarország egyik legnépszerűbb levelező rendszere, amely bárki számára elérhető és jelenleg is több mint 2 millió aktív postafiókkal rendelkezik.

A rendszer hasonlóan más levelezőkhöz, csak csatlakozás után érhető el, hiszen a regisztrált felhasználónevünk fogja az e-mail címünket is alkotni.

Manapság azonban egyre nehezebb lesz, még le nem foglalt, szabad e-mail címet regisztrálni. Ha mégis sikerül, akkor biztos siker lesz a Citromailes belépésünk. A csatlakozott tagok ma már nem csak webes felületen, asztali gépeken tudják leveleiket nyomon követni vagy újakat írni, hanem a különböző operációs rendszerekkel rendelkező okostelefonos applikációknak a segítségével már magunkkal is vihetjük kedvenc levelezőnket.

Ha sikertelenül zajlana le a Citromail belépésünk

Bár a Citromail belépés nem kellene, hogy gondot okozzon, azért előfordulhatnak olyan esetek amikor ez mégis meghiúsul valami miatt. Ilyen eset, ha elfelejtettük a belépéshez szükséges jelszavunkat.

Szerencsére erre is gondoltak a Citromail fejlesztői és egy külön felületen kérhetünk jelszó emlékeztetőt, amennyiben egy alternatív e-mail címet is megadtunk a regisztrációnk során. Előfordulhat az is, hogy az IP cím ellenőrzése van bekapcsolva és ilyenkor csak a megbízható helyről enged be a fiókunkba a rendszer, megelőzve a csalásokat, fiók eltulajdonításokat. Ilyenkor csak egyszerűen vegyük ki a pipát a jelölő négyzetből és úgy próbáljunk belépni.

A másik frappáns megoldás a Citromail belépéshez, ha eleve a Facebook fiókunkkal regisztráltunk. Ilyenkor megrövidül a csatlakozási idő is és nem kell bajlódnunk a jelszó megjegyzéssel sem. Egyszerűen csak kattintsunk a „Belépés facebook fiókkal »” linkre és a rendszer be fog azonnal jelentkeztetni. Persze ehhez az is szükséges, hogy az adott gépen, azonos webböngészőn belül be legyünk lépve a Facebook fiókunkba.

A Citromail belépéshez regisztráció is szükséges!

Sokan elfelejtik, hogy a régóta be nem lépett tagokat tiltja a rendszer, postafiókjukat és levelezési előzményeiket is törli a rendszer. Korábban például 90 naponként kellett bejelentkezni az asztali gépen, hogy ne tiltsa le a fiókunkat a Citromail. Mára ezt a limitet 110 napra emelték. Ha ennyi ideig nem lépünk be, akkor a fiókunk inaktiválják. Ekkor még nem vesznek el a levelek és a beállítások, de ha 240 napot ezután is várunk, akkor automatikusan törlődik a rendszerből minden addigi levelünk, beállításunk, mappánk.

Ilyen esetben, vagy ha még nem is csatlakoztunk: regisztráció szükséges hogy fiókkal rendelkezzünk és be tudjunk jelentkezni a rendszerbe. A regisztráció megejthető a fent említett módon, bejelentkezés mellett Facebook fiókkal – ez a gyorsabb verzió. Vagy a teljes űrlap kitöltésével, ahol kiválaszthatjuk akár a korábban már törölt és még nem foglalt felhasználó nevünket is.

A regisztráció során elég sok statisztikai adathoz szükséges egyéb kérdésre is választ kell adnunk, de ezek csak a személyre szabott hirdetésekben segítik a rendszer, semmilyen hátránnyal nem jár ezen adatok szolgáltatása a cég felé.

Végre! Sikerült a Citromail belépés!

Ha megkaptuk az elfeledett jelszónkat vagy újra regisztráltuk törölt fiókunkat, biztosan sikerülni fog belépni a Citromail rendszerébe. A kezelő felületét gondosan beállíthatjuk, személyre szabhatjuk, szabályokat és szűrőket állíthatunk be, hogy minél tökéletesebben tudja kiszolgálni a rendszer igényeinket.

A Citromail rendelkezik saját beépített SPAM szűrővel is, így a kéretlen reklámlevelektől sem kell a továbbiakban tartanunk. Ugyanígy segíti a rendszer, hogy ne kaphassunk vírusokat e-mail mellékletekből, hiszen a legmodernebb vírusirtó rendszer fésüli át leveleinket, még mielőtt, mi azt megnyitjuk.

A számtalan hasznos funkcióval a Citromail biztosan tartani tudja, az egyik legkedveltebb magyarországi levelező pozícióját, hiszen nem csak asztali gépeken, hanem mobilos alkalmazásokon is ilyen egyszerű a Citromail belépés. A regisztrálás és elfelejtett jelszó folyamatát is véghez tudjuk vinni pár perc alatt akár Androidos, akár iOS-es okostelefonról is használjuk a Citromail okostelefonos alkalmazását.

Szóljon hozzá!