Utazás

Hévízen ezért nem könnyű jó és olcsó szállást találni

Hévíz évről évre felkapottabb, mind a belföldi mind pedig a külföldi turisták körében. Nagyon sokan kedvelik az itt található gyógyvizet, hiszen több féle betegség gyógyítására is alkalmas. A reumás és mozgásszervi betegségekben szenvedőknek ez egy igazi felüdülést nyújt. Szakorvosi javaslatra is igénybe lehet venni a kezeléseket, így azok némileg kevesebb kiadással járnak. A gyógyvíz gazdag ásványi anyagokban így egyéb betegségek gyógyítására is kiválóan alkalmas.

A tó körül park és erdős is található, így a kezelések után hatalmas sétákat is tehetünk. Ide érdemes a család minden tagját magunkkal vinni, hiszen minden korosztály megtalálja az őt érdeklő kikapcsolódási lehetőséget. A kezelések ára mellett a következő kardinális kérdés a szállás, hiszen nem mindegy hogy milyen áron találunk szállást a kúra idejére.

Hol találni Hévízen jó szállásokat?

Hévíz szállásai a myszallas.com keresőoldalon is megtekinthetők. Az egyszerűen kezelhető oldalon minden adva van, ami segít a megfelelő szállás kiválasztásában. Lehet ár szerint és város szerint is keresni, így sokkal gyorsabban megtalálhatjuk az ideális szállást. Wellness szállodák, apartmanok, nyaralók, panziók és hotelek kínálatából válogathatunk.

Hévíz városát kiválasztva a kereső azonnal több szálláslehetőséget is felkínál. Az apartmanokban már 3600 Ft/fő éjtől foglalhatunk szállást, de akik a hotelek ajánlatai között keresgélnek azokat is bombázzák jobbnál jobb lehetőségekkel. Sok szálloda csomagajánlatokkal jelentkezik időről időre, így érdemes azokat is szem előtt tartani. Hévízen az Erzsébet Hotel, a Rudolf SPA Hotels sokak kedvence, hiszen finn és infraszauna, gőzkabin, jacuzzi és masszázs is elérhető.

Így nem csak a gyógyvíz nyújt kikapcsolódási lehetőséget, hanem a szállodában is tovább kényeztethetjük magunkat. A hotelek ajánlatai közül olyant érdemes kiválasztani ahol teljes vagy félpanziós ellátást is biztosítanak, így az étkezésre sem lesz gond és még a szállodából sem kell kimozdulni ahhoz, hogy egy finom ebédet vagy vacsorát elfogyaszthassunk. Elég csak a kezelésekre eljárni a tóhoz és minden más elérhető a szállodában.

Spa szállások Hévízen nem csak hosszú hétvégére

Ha kimondottan a fürdőhöz közel keresünk szállást, akkor a Palace Hotel tökéletes megoldásnak ígérkezhet. Mintegy 200 méterre található a fürdőtől, így pár perc sétára már el is érhetjük a kezeléseket. Még most télen is tökéletesen kipihenhetjük magunkat a tónál, hiszen a meleg víz a kinti hideg időjárás ellenére is kellemes kikapcsolódást nyújt. A hotelben számtalan alternatív masszázs érhető el, így például japán Yumeiho és Thai masszázs is.

A testkezelések közül érdemes kipróbálni a stresszoldó kezelést, amely a hétköznapi stresszt tökéletesen oldja. A kicsikre is gondolt a hotel vezetése, hiszen számukra nyitva áll a Manó Világ, ahol számtalan játéklehetőség vár rájuk. A Manó Világban szakképzett személyzet gondoskodik a gyermekek szórakoztatásáról és igény esetén a felügyeletéről is.

Bármikor is készülünk Hévízre mindig megfelelő programokat találunk, amelyek mind a testet, mind pedig a lelked jobbá és szebbé teszik. Izgalmas programok, egész évben nyitva tartó szállodák és apartmanok várnak minden családra. A szálláskereső oldal pedig segít a legjobb szállás kiválasztásában.

Szóljon hozzá!