Sztár fogyókúra

Készül a Tavaszra a Hazai Celebvilág

Dukai ReginaHa az ember strandra megy jobb szereti ezt úgy tenni, hogy nincs mit szégyellnie testén. A bikini és a lógó has nem igazán szép párosítás. Ebben celebjeink is egyet értenek, ezért már el is kezdtek erősíteni a tavaszi szezonra!

Dukai Regina szívbetegsége miatt ugyan kerülnie kell a nagy megterheléssel járó edzésformákat, de még így is megtalálta a módját, hogy alakját kifogástalan kondícióban tartsa. A műsorvezető súlyzókkal teremben erősít, de azt mondja nagyon szeret a természetben sétákat tenni, ami szintén jó hatással van testünkre.

Zsédenyi Adrienn viszont kiválóan bírja a futás, ellentétben azzal mennyire utálta annak idején az iskolában. Ma már az énekesnőnek muszáj jó erőben lennie, hiszen ha nem tartaná formában szervezetét nem bírná a nagy koncertek iramát sem. Zséda tehát a koncertek miatt kezdett el futni és most már semmiért nem adná ezt a sportot!

Ugyancsak imád futni Kammerer Zoltán, aki háromszoros olimpiai bajnok kajakozóként könnyen megtartja kidolgozott testalkatát. A másik olimpikonunk Gyenesei Leila pedig a terepfutásra esküszik.

Celebjeink tehát már javában dolgoznak a külsejükön és mind a négyen állítják a szabad levegőn végzett sport sokkal jobban esik a testnek és léleknek is. Kezdjen hát hozzá Ön is!

Szóljon hozzá!