Sztár fogyókúra

Királyi Bombázó – 20 Kilót Fogyott a Hercegnő

Beatrice és Eugenia HercegnőAz angol királyi ház körül rengeteg sajtóanyag jelent meg az utóbbi időben, Kate és Vilmos esküvője kapcsán. Az esemény után Kate húgának Pippának alakjáról szóltak a hírek, miszerint tökéletes hátsóval rendelkezik. Most azonban úgy tűnik legsöpörte őt a kifogástalan alak trónjáról Beatrice. Erzsébet királynő fiatal unokája nagy változásokon ment keresztül. Mostanában az ő fényképeivel vannak tele a lapok és talán még Pippa Midletont is megelőzi a toplistán. Beatrice ugyanis több mint 20 kilót adott le kemény munkával az elmúlt időszakban.

A lejáratott hercegnő

2008-ban St. Barts szigetén töltötte nyaralását milliomos barátjával Dave Clarkkal. Ekkor a york hercegnője címet viselő lány megjelenése hagyott némi kivetnivalót maga után. Természetesen az újságok azonnal közölték a kínos fényképeket, melyeken Beatrice hatalmas combokkal, hordó hassal és megereszkedett mellekkel egy igen előnytelen bikiniben feszít. Bár szerelme így is elfogadta, Bea az őt érő támadások kereszttüzében úgy döntött, hogy változtat külsején. Beatrice tisztában van vele, hogy az ő élete a sajtó előtt folyik, mivel hercegnő, az azonban jelentősen megingatta amúgy is kevés önbizalmát, amikor az újságok állandóan a testsúlyával foglalkoztak. Nem elég, hogy fotóival voltak tele a lapok, még egy olyan sértő szóvicc is bekerült a köztudatba, ami titulusán alapul. Nem duchess of york (york hercegnője), hanem duchess of pork (disznóhercegnő) néven kezdték emlegetni. Ez adta meg neki a kezdő lökést az edések megkezdéséhez, melyeknek, mint láthatjuk meg is lett az eredménye.Beatrice és Dave 2008

Milyen módszerrel fogyott a hercegnő?

A kínos fényképek és támadások után Beatrice elhatározta, hogy nem ad több teret a támadásoknak. Gyakran lehetett őt látni London parkjaiban, amint személyi edzőjével éppen fut vagy edz. Szándéka nem csak afféle hóbort volt, amit bizonyított is, hiszen 2010-ben indult a londoni marathonon is és végig is futotta azt.  Mivel szokatlan volt az újságíróknak a vékonyabb Beatrice, a rosszindulat nem maradt rejtve, azt kezdték rebesgetni, hogy anorexiában szenved. Ekkor ő ezt meg is cáfolta. Alakját kizárólag az edzéseknek, a zöldségben és gyümölcsökben gazdag diétának köszönheti, melyet rengetes folyadékkal egészített ki.

Beatrice a legjobb formáját hozza

Már a királyi esküvőn is bátran viselte mini ruháján a hercegnő és ez azóta sem változott. Legutóbb a Forma1-es Monacói Nagydíjon készültek fotók Beatrice-ról és ezeken már egyáltalán nem tűnik disznóhercegnőnek, sőt! Bea karcsúsága azonnal szembetűnik. Egy narancssárga nyári ruhát viselt vékony fehér övvel, ami kiemelte tökéletes alakját. Barátjával, Dave-vel boldogan sétáltak az eseményen, mit sem törődve a fotósok hadával. Beát már egyáltalán nem zavarja, ha fényképezik, hiszen nincs mit takargatnia megjelenése kifogástalan!

A Monacoi Nagydíjon

Szóljon hozzá!