Fogyókúra és Diéta

Kókuszdiéta a Trópusok Világából

A kókusz annyira jó hatással van a szervezetre, hogy teljesen helyreállnak tőle belső folyamataink és testsúlyunk is!

Elegendő csak kicsit bevonni étrendedbe a kókuszt máris sokat segítettél magadon!  Ha alkalmazod az alacsony kalóriás étrendet melyet még egy kis kókusszal is megspékelsz hosszabb távon akár 10 kilótól is megszabadulhatsz!

Miért fogyaszt a kókusz?

A kókusz tisztítja a beleket a lerakódott salakanyagoktól, beállítja a vércukorszintet. Zsírjai azért nagyon jók, mert közvetlenül a bélben szívódnak fel és így könnyebb lebontani őket.

Miből áll a diéta?

A legfontosabb alaplépés, hogy a hagyományos olajat váltsd kókuszolajra! Alapvető a rengeteg friss zöldség és gyümölcs fogyasztása és a megfelelő mennyiségű fehérjebevitel. A vörös húsok és a koffein tiltólistás! A diétának két szakasza va a kókuszfogyasztás mértéke szerint. Ezt azért kell szabályozni, mert a kókusz huzamos idejű fogyasztása megterheli az érrendszert és a májat! Mindkt szakaszban az alacsony kalóriás étrendet alkalmazzuk tehát, de az első négy hétben bármikor nyugodtan fogyaszthatunk, sőt naponta fogyasztani kell a trópusi gyümölcsöt. A második négy hetes szakaszban már mindössze heti két alkalomra korlátozzuk a kókuszfogyasztást, de a zöldség-gyümölcs-fehérje étrendet továbbra is tartjuk! Az első kókuszos szakaszban 5-7 kilót adhatsz le és a második szakaszban további 4-től szabadulhatsz meg!

A diéta alatt a kókuszt fogyaszthatod nyersen, kókusztej formájában és használj mindig kókuszolajat, amikor egyébként hagyományos zsír-olajat használnál.

Szóljon hozzá!