Sztár fogyókúra

Meghíztak az Ország Egykori Bombanői

Ha egy kicsit visszamegyünk az időben láthatjuk, hogy az itthoni közönség bálványai Zalatnay Sarolta, Csepregi Éva, Zoltán Erika és Pécsi Ildikó voltak. Tehetségük mellett, szexi alakjukat is az egész ország csodálta és ezzel meghatározták az akkori szépségideált.

Zalatnay Sarolta

Zalatnay Cini esetét mindenki ismeri göndör fürtjei és dögös alakja mindenkit levett a lábáról az egykori Táncdalfesztiválokon, de a későbbi magánéleti problémák beindították a lavinát. Cini egyre lejjebb csúszott, míg végül a börtönben kötött ki, ez rendesen megviselte a külsejét is. Szinte mindig fogyókúrázik, hiszen mellét is szeretné visszakisebbíteni de az nem lehetséges addig amíg fogyást nem produkál. 

Pécsi Ildikó

Pécsi Ildikó huszonévesen a férfiak vágyálma volt, azóta viszont őt is megpróbálta az idő vasfoga. Színészi pályafutását kissé aláássa, korábbi autóbalesete és cukorbetegsége sem teszi könnyebbé az életét. Szerető családjának köre azonban lelkileg teljesen kiegyensúlyozottá teszi, így nem fogyókúrázik megszállottan, megbékélt a súlyával.

Csepregi Éva

Csepregi Éva szőke fürtjeivel és feszülő cicanadrágjával hódította meg férfiközönségét. Álomalakját azonban már elvesztette és bár nem célja, hogy újra beindítsa a férfiak fantáziáját gyakran veti magát alá különböző fogyókúráknak. 

Zoltán Erika

Zoltán Erika véget nem érő harcáról a pluszkilók ellen  sokat olvashattunk már és mint kiderült az énekesnő pajzsmirigyproblémák miatt nem tud lefogyni. Nem tudni lesz-e még Túl szexi az énekesnő, de az biztos, hogy jelenleg is mindent megtesz érte!

Szóljon hozzá!