Divat és Szépségápolás

Nyári ruhák: fókuszban a kényelem és a nőiesség kettőse

A nyári ruhák körültekintő megválasztása nem csak a nyaralás előtt fontos, hanem a munkával, vagy városban rohangászással töltött napokon is. Az elmúlt évek nyaraival kapcsolatban már megtapasztalhattuk, hogy sokszor bizony nem ritka a 35 fok környéki hőmérséklet sem. Ilyenkor legtöbben szeretnénk a kényelmet előnyben részesíteni, ám vannak olyan alkalmak, amikor a nőies, vagy éppen elegáns megjelenés is nélkülözhetetlen.

A nyári ruhák között idén mindenki megtalálhatja az ideális darabokat, hiszen a tervezők mind az anyagválasztás, mind a szabásvonal tekintetében előnyben részesítik a kényelmet és a praktikumot. Ez nem jelenti ugyanakkor azt, hogy le kellene mondanunk a nőies, csinos ruhákról, ráadásul akár az online rendelés kényelmét is kihasználhatjuk vásárlás során.

Virágminta, az örök divat

Virág mintás nyári ruha

A virágminta rendszerint időről-időre visszatér, és helyet kap egyes ruhadarabjainkon. Ez idén sincs másként, hiszen a nyári ruhák akár teljes egészén visszaköszönnek a kertek hangulatát idéző színes, buja növények. Mindegy, hogy maxi szoknyát szeretnénk beszerezni, pántos darabokban gondolkodunk, vagy egy visszafogott, akár alkalmakra is ideális ruha mellett szeretnénk dönteni, ha a virágok szerelmesei vagyunk, biztosan találhatunk majd ízlésünknek megfelelő darabokat. A könnyű anyagoknak köszönhetően még a legnagyobb nyári kánikulában is szellős ruházatban indulhatunk útnak.

Félvállról vett trendek

A vállalkat félig vagy teljesen szabadon hagyó ruhák már tavaly is nagyon divatosak voltak, és úgy tűnik, a nyári ruhák között idén is népszerűnek bizonyulnak. Legyen szó akár felsőkről, akár egész ruhákról, a laza esés és a nőies finomság együttese tuti választásnak lehet. Hasonlóképp kedveltek a fodrokkal kombinált fölsők, melyek a spanyol temperamentumot és tüzet csempészik a mindennapokba.

Csíkok minden mennyiségben

Ugyan nem mindenkinek állnak jól, de a megfelelő mennyiségben eltalálva a csíkokat fiatalos és nagyon divatos ruhadarabokat szerezhetünk be akár az utcára, akár nyaraláshoz. Mi más lenne trendibb, mint a balatoni vitorlázás vagy a tengeri luxusutazás mellé egy tengerészkék, csíkos ruhadarab viselése? Ha pedig sikerült elérni a kívánt formát a meleg hónapokra, akkor a csíkos nyári ruhák valóban úgy állnak majd, hogy tökéletesen kihangsúlyozzák az alak finomságát, nőiességét.

Sárga és nude nyári ruhák

A sárga nyári ruhák a napsütést idézik, és azonnal jókedvűvé varázsolnak élénk színeikkel. Ugyan nyáron sokan szívesen viselünk mutatós darabokat, de a nyári ruhák között azok is megtalálják számításukat, akik a visszafogott árnyalatok kedvelői. A nude még mindig trendi, és legyen szó akár fodros, lágyan aláhulló darabokról, akár elegáns ruhákról, mindenki rábukkanhat az alkalomnak megfelelő öltözékre.

Sárga nyári ruhák

A nyári ruhák természetesen nem hiányozhatnak a bőröndből sem nyaralás alkalmával. Érdemes olyan praktikus anyagokat választani, amelyek nem igényelnek vasalást és mégis kiválóan mutatnak akár az esti koktél party alkalmával is. A meleg hónapokban általában nyitottabbak vagyunk és könnyebben létesítünk kapcsolatokat is más emberekkel.

Ebben nagy segítséget jelenthet az, ha elégedettek vagyunk megjelenésünkkel, és már az első benyomás is számunkra kedvező. Az önbizalom tanulható, ám nagyon sok múlik azon is, hogy a viselt nyári ruhák mennyire nyerik el tetszésünket, és passzolnak-e testalkatunkra. A választás során érdemes mindezeket szem előtt tartani.

Szóljon hozzá!