Sztár fogyókúra

Pokornyi Lia Életmód Tanácsai

Pokornyi LiaPokornyi Lia nagyon népszerű színésznő, a tévénézők főként a Beugró nevű játékból ismerhetik, ahol kommunikációs, színészi játékokkal szórakoztatják a közönséget. 

Lia élete bár elég sűrű, azért igyekszik odafigyelni az egészséges táplálkozásra és életmódra. Ő egyáltalán nem hisz az olyan táplálkozási típusokban, amikor egy-egy ételcsoportot teljesen kihagy az étrend. Ez szerinte sem egészséges és főleg nem természetes. Ezért a színésznő igyekszik nagyon változatosan és minél színesebb tányér falatokat összeállítani magának és kisfiának is. A sok zöldségfogyasztás mellett az sem utolsó szempont, hogy a bevásárlásnál milyen minődégű termékek kerülnek a kosárba. Liszt és kenyér esetében például nem vásárol fehéret csak mindenből teljes kiőrlésűt. Fontosnak tartja leszögezni, hogy nem magokon élnek, de nagyon fontos a táplálkozással elérhető egészséges életmód számukra.

Emellett Lia a sportnak is figyelmet szentel. Kedvenc sportága nincsen, mivel a lényeg, hogy edzés után mindig elégedett és jó közérzete legyen többféle módszert is eredményesnek tart. Leginkább az otthon is végezhető gyakorlatokat részesíti előnyben, ha úgy van kedve Pilatest, ha máshogy akkor meg kardió gyakorlatokat végez. Ha pedig otthonon kívül végzendő sportról van szó a kettlebell-t választaná. Úgy érzi szüksége van a teste erejére is, a színpadon nagyon fontos az is mennyire tudja testileg odatenni magát az ember nem csak a szöveg. 

Szóljon hozzá!