Test és Lélek

Tippek – Így Győzd Le az Őszi Monotonitást!

Őszi ZsongásIlyenkor az ősz kezdetével hajlamosak vagyunk mi is visszavenni a tempóból és elfeledkezni arról,  hogy ebben az évszakban is történhetnek jó dolgok!

1. Kirándulások

Attól, hogy véget ért a nyaralások korszaka nem kell azt gondolni, hogy csak az otthon ülés maradt! Ne szürkülj be a hétköznapokba, meglátod sokkal könnyebben kezdesz majd az új heti feladatoknak, ha néha beiktatsz egy hétvégi mini kirándulást!

2. Felpörgető mozgás

A hétköznapjaidat is változatossá teheted! A futás ősszel kitűnő választás, mivel nincs túl meleg,de közben gyönyörködhetsz a színes falevelek látványában. Próbálj ki új sportokat is, a lényeg, hogy mozogj többször egy héten! Hidd el feltölt!

3. Szabadidő a szobában

Az ősz jó barátunk akkor is, ha épp nincs kedvünk kimozdulni a lakásból, ekkor jelentkezik ugyanis a legtöbb „új” dolog! Kedvenc sorozataink új évada zúdul ránk és a könyváruházak is jobbnál-jobb olvasnivalókkal vannak tele ilyenkor.

+1  

Ha még iskolába jársz akkor mondhatjuk, hogy szerencsés vagy. Az utolsó tippünkkel ugyanis épp azt tanácsoljuk, hogy tanulj valami újat!  Akár nyelvet akár valamely számítógépes program használatát, mindegy a lényeg hogy dolgoztasd az agyad és élvezd az új tudást!

Szóljon hozzá!