Test és Lélek

Titkos Japán Fogyókúrás Gyűrű

Fogyókúrás GyűrűMiért Japán?

A japánok egyébként is mindent kitalálnak, de másrészről nagyon mély gyógyító kultúrájuk van. Az akupresszúra – azaz amikor nyomáspontok stimulálásával hatunk egy-egy szerv vagy életfolyamat működésére- japánban mindennapos és természetes módja a gyógyításnak. Ezt a módszert pedig a fogyókúrás gyűrű is felhasználja.

Miért titkos?

Titkosnak azért mondható, mert az átlátszó szilikon gyűrűket a nagylábujjakon kell viselni, így teljesen észrevétlenek maradnak.

Hogyan fogyaszt?

Az akupresszúrás és mágneses kezelések serkentik a véráramlást, növelik a szervezet vitalitását, így egyensúlyba hozzák a test zsír és izom arányát azaz segítenek a fogyásban. A mágnesek viselésével folyamatosan áramlik testünkön a mágnesesség, valamint ha jól helyezzük fel, folyamatosan ingerli azt az akupresszúrás pontot, mely az agyalapi mirigyre van befolyással. Ez azért jó, mert az agyalapi mirigy szabályozza a növekedés hormonokat, az elhízást.

Hogyan kell használni?

A gyűrűket a nagylábujjakra kell erősíteni, úgy, hogy a mágnes a lábujj alsó felén, míg a szíj felső része a köröm alatt helyezkedjen el! Viselése nincs időkorláthoz kötve, akár egész nap lehet hordani, még sportolás közben is!

Szóljon hozzá!